معرفی بهترین وبسایت های فریلنسری داخلی و خارجی
وبسایت های فریلنسری واسطی بین کارفرما و فریلنسر
در این مقاله کاربردی قصد داریم چند نمونه از بهترین وبسایت های فریلنسری ایرانی و خارجی را مورد بررسی قرار دهیم. ولی در ابتدا بایستی بدانیم که به چه کسی فریلنسر می گویند. فریلنسر در زبان فارسی به مفهوم آزادکار می باشد و به کسی اطلاق می شود که در ازای یک دستمزد یا حق الزحمه، پروژه ای را برای کارفرما انجام دهد. فریلنسر یک پیشنهاد به کارفرما ارائه می دهد و در صورت تایید کارفرما، پروژه با حق الزحمه و زمان مشخص طی یک قرارداد به فریلنسر اعطاء می شود. قراردادهای فریلنسری معمولا کوتاه مدت می باشند. حقوق یک فریلنسر ثابت نیست و بر اساس تجربه و تخصصی که دارد، متفاوت می باشد.
برخی از فریلنسرها درآمدهای بسیار عالی دارند و صرفا با یک کامپیوتر یا لپ تاپ شخصی، بدون هیچ گونه مدیر و رئیسی به فعالیت می پردازند. در این میان وب سایت هایی وجود دارند که به عنوان یک واسطه پروژه های کارفرمایان را به فریلنسرها ارائه می دهند. هر چقدر اعتبار این وب سایت ها بیشتر باشد، پروژه های بیشتری برای پذیرش وجود خواهد داشت و به تبع آن درآمد بیشتری نیز نصیب فریلنسرها خواهد شد.
پرداخت در وبسایت های فریلنسری
وبسایت های فریلنسری ایرانی حق الزحمه را به ریال پرداخت می کنند، اما سایت های خارجی دارای این مزیت هستند که دستمزد را به دلار پرداخت نمایند. زمانی که وجه دریافتی دلار باشد مسلما درآمد نیز افزایش می یابد، زیرا با توجه به ارزش بالای دلار نسبت به ریال و تورم موجود در کشور، دلار به خودی خود یک سرمایه گذاری محسوب می شود. اما خیلی از فریلنسرها از داشتن اکانت هایی مثل paypal، mastercard و غیره محروم هستند و امکانی برای برداشت وجه ندارند. ما در انتهای این مقاله سعی می کنیم روشی برای این دسته از فریلنسرها ارائه دهیم، که بتوانند از وب سایت های خارجی نیز کسب درآمد کنند.
کارلنسر یکی از بزرگترین وبسایت های فریلنسری داخلی
کارلنسر یکی از بزرگترین وبسایت های فریلنسری داخلی است. زمانی که وارد کارلنسر می شویم با یک وب سایت فارسی که از لحاظ رابط کاربری بسیار ساده و روان است، روبرو می شویم. توضیحات در وب سایت به صورت کامل و صریح ارائه شده است و یک کاربر به آسانی می تواند با این وب سایت ارتباط برقرار کند. در دسته بندی خدمات، می توان عملیات هایی که یک فریلنسر می تواند در این وب سایت انجام دهد را مشاهده نمود. این خدمات شامل طراحی گرافیک، تولید محتوا، ترجمه، عکس، انیمیشن، ویدیو، طراحی سایت، دیجیتال مارکتینگ، سئو، برنامه نویسی، منشی، گویندگی، مهندسی، علوم تجربی و سایر کسب و کارها می باشند.
یک فریلنسر با برخورداری از یکی از این مهارت ها می تواند به سادگی کسب درآمد کند. در قسمت جستجوی سایت کارلنسر با قرار دادن گزینه جستجو بر روی پروژه ها و وارد کردن عبارت دلخواه، مثلا برنامه نویسی می توان قیمت و زمان پیشنهادی پروژه های موجود در این سایت را مشاهده نمود. با کلیک بر روی دکمه ثبت نام می توان قدم اول را جهت عضویت در کارلنسر برداشت. سپس با انتخاب گزینه “پروژه می خواهم (فریلنسر)” با وارد کردن ایمیل و رمز عبور به سادگی می توان ثبت نام نمود. پس از انجام مرحله اول ثبت نام یک لینک به ایمیل ارسال می شود که با کلیک بر روی این لینک، ثبت نام تایید می شود. سپس جهت تکمیل ثبت نام نیاز است که یک عکس برای نمایش در پروفایل آپلود گردد. پس از طی این مراحل یک فریلنسر می تواند به راحتی فعالیت خود را در کارلنسر آغاز کرده و آگهی خود را انتشار دهد.
پونیشا محبوب فریلنسرها
پونیشا یکی از معروفترین وبسایت های فریلنسری ایرانی می باشد که به احتمال زیاد نام این وب سایت برای اکثر فریلنسرها آشنا می باشد. این وب سایت دارای طراحی کاربری بسیار ساده ای می باشد و کار کردن با آن پیچیدگی خاصی ندارد. در قسمت “چه کارهایی را می توانید در پونیشا انجام دهید؟” از طریق خدماتی همچون اپلیکیشن اندروید و بازی، برنامه نویسی وب و نرم افزار، تایپ و ترجمه، تولید محتوا، نصب و راه اندازی وردپرس، طراحی گرافیک و لوگو، خدمات سئو و دیجیتال مارکتینگ و طراح قالب وردپرس می توان اقدام به کسب درآمد نمود.
در پونیشا نیز به آسانی می توان با کلیک بر روی دکمه ثبت نام جهت عضویت در سایت اقدام نمود. در ابتدا به وسیله پیامک یا تماس تلفنی نیاز است که شماره تلفن تایید گردد، سپس باید اطلاعات را در فرم ثبت نام درج نمود. پس از تکمیل ثبت نام می توان به عنوان یک فریلنسر جهت پذیرش پروژه های موجود در پونیشا، اقدام به ثبت پیشنهاد نمود. همانطور که می دانیم با حساب های بانکی داخل ایران می توان از سایت های داخلی وجه مورد نظر را برداشت نمود. اما در پونیشا امکان برداشت وجه از طریق اکانت های paypal، mastercard و visa برای کاربران خارج از کشور نیز فراهم شده است.
وب سایت انجام میدم؛ سریع، ساده و امن
انجام میدم یکی دیگر از وبسایت های فریلنسری ایرانی است. این سایت نیز همانند دو سایت ایرانی قبلی که توضیح داده شد دارای مراحل ساده ای جهت انجام ثبت نام می باشد. شعار این وب سایت سریع، ساده و امن می باشد که همه چیز را در این شعار خلاصه کرده است. پس از انجام ثبت نام بایستی اطلاعات پروفایل را تکمیل نمود. به این صورت که اطلاعاتی از قبیل مهارت انتخابی، عکس پروفایل، نام کاربری و غیره را تکمیل می کنیم. در نهایت با ایجاد یک آگهی زیبا می توان جهت کسب درآمد اقدام به پذیرش سفارشات نمود.
کسب درآمد دلاری از وب سایت های فریلنسری خارجی
از طریق وبسایت های فریلنسری خارجی می توان درآمد بالاتری نسبت به نمونه های ایرانی به دست آورد. در صورتی که فریلنسر بتواند از وب سایت های خارجی کسب درآمد کند بدون شک پله های ترقی را سریعتر طی خواهد کرد. جهت شروع کار در وب سایت های خارجی بایستی از یک روش امن استفاده کنیم که در ادامه به صورت کامل توضیح داده می شود. ابتدا وب سایت ها را معرفی می کنیم و سپس روند کار را توضیح خواهیم داد.
Freelancer اولین وب سایت در زمینه فریلنس
اولین وب سایت خارجی که در این مقاله به آن می پردازیم freelancer.com می باشد. همانطور که از نام این وب سایت مشخص است یکی از اولین سایت هایی است که در زمینه فریلنسری شروع به فعالیت کرده است. در واقع نام فریلنسر برگرفته شده از نام این وب سایت معتبر می باشد. در پایین صفحه وب سایت شاهد یک آمار عجیب هستیم. این آمار نشان می دهد تا الان بیش از 62 میلیون کاربر در این سایت ثبت نام کرده اند و بیش از 22 میلیون شغل نیز پست شده است. همین آمار نشان می دهد که این وب سایت تا چه اندازه قدرتمند می باشد. سایت freelancer.com از 1800 دسته مختلف جهت فعالیت برخوردار است. افراد مختلف با توجه به مهارت هایی که دارند، به راحتی می توانند در این وب سایت معتبر کسب درآمد کنند.
حال سوال اینجاست که برای شروع کار در این وب سایت بایستی چه عملیاتی را انجام دهیم. روند کار بسیار ساده است؛ با کلیک بر روی گزینه earn money freelancing وارد صفحه ورود به وب سایت خواهیم شد. جهت ورود بایستی ایمیل و پسورد را وارد نمود. ولی در صورتی که برای اولین بار قصد ورود به سایت freelancer را داریم به هیچ عنوان نبایستی مستقیما اقدام به ساخت اکانت نماییم. در ادامه نحوه ثبت نام در این گونه وب سایت ها را شرح خواهیم داد.
Upwork نوپا و در حال پیشرفت
یکی دیگر از وبسایت های فریلنسری خارجی upwork.com می باشد که یکی از معروفترین سایت ها در این حوزه محسوب می شود. در این وب سایت که از سال 2015 شروع به فعالیت کرده است می توان به راحتی درآمدهای بالایی را کسب نمود. در این چند ساله upwork به صورت رقابتی عمل نموده و به شدت پیشرفت داشته است. افراد زیادی به عنوان کارفرما و فریلنسر در این وب سایت معتبر در حال فعالیت هستند. در upwork نیز همانند سایت های خارجی دیگر درآمد به صورت دلاری است. با کلیک بر روی find work در نوار بالای سایت می توان پروژه های موجود را مشاهده کرد و در صورت امکان پذیرش نمود. کمپانی های معتبر زیادی از جمله Microsoft به این وب سایت اطمینان کرده اند. از این رو می توان upwork را یکی از معتبرترین وب سایت ها در زمینه فریلنسری برشمرد.
برای شروع کار ابتدا بایستی با کلیک بر روی sign up در وب سایت upwork ثبت نام نمود. ولی این موضوع را مد نظر داشته باشید که در صورت کلیک بر روی sign up با ip کشور ایران، دسترسی ما به upwork برای همیشه بلاک می شود. متاسفانه به دلیل تحریم های مالی کشورمان، کاربران ایرانی در چنین وب سایت هایی حتی امکان ساختن یک اکانت ساده را ندارند. بایستی توجه داشت که در صورت بلاک شدن، دیگر با ip بلاک شده امکان ورود به سایت upwork وجود نخواهد داشت.
Fiverr محبوب ایرانیان
Fiverr.com یکی از وبسایت های فریلنسری خارجی است که به شدت محبوب می باشد. fiverr مزایای زیادی دارد و بسیاری از فریلنسرهای ایرانی، این وب سایت را نسبت به سایر سایت های فریلنسری ترجیح می دهند. جهت ثبت نام و ورود به این وب سایت ها حتما بایستی از vpn معتبر با ip ثابت استفاده کنیم. این وب سایت جهت ساخت اکانت برای کاربران ایرانی هیچ گونه محدودیتی ندارد. اما به صورت کلی نیازی نیست به صورت مستقیم در سایت های فریلنسری خارجی اقدام به ساختن اکانت نماییم. یک راه حل ساده تر وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم.
کسب درآمد از وبسایت های فریلنسری بدون نیاز به ساخت اکانت
حال سوال اینجاست که چگونه بدون ساختن اکانت در این وبسایت های فریلنسری خارجی شروع به فعالیت کنیم. راه حل بسیار ساده می باشد؛ جهت انجام این کار ابتدا مرورگر را باز می کنیم و در گوگل عبارت “نقد کردن درآمد فریلنسری“را سرچ می کنیم. با جستجوی چنین عبارتی سایت های معتبر زیادی در صفحه اول نتایج گوگل نمایش داده می شوند. توسط این وب سایت ها می توان درآمدی که از طریق وبسایت های فریلنسری خارجی به دست آمده را نقد نمود. برای نمونه سایتی که در جستجوی گوگل رتبه اول را دارد ایرانیکارت می باشد که از اعتبار بالایی برخوردار است. با ورود به ایرانیکارت به صورت کامل توضیح داده شده که یک فریلنسر توسط این سایت چگونه می تواند درآمد ارزی خود را نقد نماید.
با کلیک بر روی “همین الان نقد کن” می بایست یک اکانت جدید ایجاد نمود. پس از ارسال اطلاعات بایستی با پشتیبانی ایرانیکارت تماس گرفت و ایجاد یک اکانت فریلنسری را درخواست نمود. این گونه وب سایت ها این قابلیت را دارند که برای فریلنسرهای ایرانی در وب سایت های مختلف خارجی اکانت ایجاد نمایند. این سایت ها به دلیل اینکه یک پایگاه در خارج از کشور دارند، از طریق ip کشور مربوطه برای اعضای خود یک اکانت ایجاد می کنند و اطلاعات آن را در اختیار کاربر قرار می دهند تا بتوانند از این طریق به سادگی از وب سایت های خارجی درآمد دلاری کسب نمایند. چنین اقدامی در ابتدا به صورت رایگان می باشد، ولی در ادامه بخشی از درآمد فریلنسر مثلا 20 درصد را بایستی به این وب سایت ها اختصاص داد.
فراهم آوردن محیط جهت فعالیت بدون دغدغه فریلنسرها
تمام اعمالی که نیاز است تا یک کاربر تبدیل به یک فریلنسر شود را سایت هایی از قبیل ایرانیکارت به صورت خودکار انجام می دهند. در واقع این سایت ها نقش واسط را بازی می کنند و امنیت اکانت فریلنسر را تضمین می کنند. چنین وب سایت هایی این قابلیت را دارند که دلار را تبدیل به ریال کرده و در حساب فریلنسر واریز نمایند. زمانی که یک اکانت از طریق ip کشوری دیگر ایجاد شود، خطر بلاک شدن اکانت فریلنسرهای ایرانی تقریبا به صفر می رسد. به غیر از ایرانیکارت، سایتهای معتبر دیگری همچون arzipay، نیک پرداخت، arzisho و غیره تمامی اقدامات لازم را برای انجام فعالیت یک فریلنسر در وب سایتهای خارجی مهیا می سازند.
برای مطالعه مقالات بیشتر با ایران فریلنس همراه باشید.
دیدگاهتان را بنویسید