آشنائی با ویزای فریلنسری امارات
مقدمه
هیچ کس فکرش را هم نمی کرد که امارات بتواند در مدت زمانی کوتاه چنین شرایط ایده آلی را برای زندگی انسان ها فراهم کند. تقاضا برای اخذ ویزای امارات در طی این سال ها با روند صعودی همراه بوده است و این یعنی جذب سرمایه های انسانی در امارات به طرق مختلف. اگر تا کنون نام ویزای سبز امارات به گوشتان خورده باشد پس تا حدودی می دانید که ویزای فریلنسری امارات چیست. ویزای فریلنسری امارات یا همان ویزای سبز در واقع حاصل تلاش های دولت امارات برای جذب استعدادهای خارجی و راهی برای فتح قله های اقتصاد جهان است. ویزای فریلنسینگ امارات نوعی ویزای اقامتی است که امارات را به بهشت فریلنسرها تبدیل کرده است. در این مطلب قصد داریم در مورد ویزای آزادکاری امارات و حواشی پیرامون آن صحبت کنیم. همراه ما باشید.
ویزای فریلنسری امارات چیست؟
ویزای فریلنسری امارات در واقع راهی برای اخذ یک اقامت پنج ساله و معتبر در امارات است. اقامتی شیرین که امارات آن را به افراد متخصص، توانمند و ماهر می دهد. البته بعد از تمام شدن مدت زمان ویزا، شما می توانید آن را در صورت واجد شرایط بودن تمدید کنید. افراد برای سال ها این رویا را در سر می پروراندند که روزی بتوان بدون نیاز به خارج شدن از خانه پول درآورد. امروز این رویا در قالب فریلنسینگ تحقق یافته است. بسیاری از فریلنسرها به ویژه آن ها که با دنیای تکنولوژی سر و کار دارند درآمد بالایی از این راه کسب می کنند به نحوی که گاهی درآمد این افراد چندین برابر درآمد یک کارمند است. کشور امارات طی یک اقدام هوشمندانه برای جذب این نیروهای خبره اقدام به ارائه ویزای فریلنسری نموده است.
افرادی که عاشق کار کردن خارج از چارچوب های اداری هستند، می توانند بدون اینکه از کارفرمایان اماراتی پیشنهاد کار داشته باشند ویزای آزادکاری امارات را دریافت کنند. شما می توانید بدون نیاز به داشتن پیشنهاد شغلی و استخدام شدن در یک نهاد یا شرکت خاص در امارات، ویزای فریلنسری امارات را دریافت کنید و از زندگی در این کشور لذت ببرید. دولت امارات برای تسهیل روند اخذ ویزای فریلنسری به شما یک مجوز ورود 60 روزه به امارات را می دهد تا بتوانید امور مربوط به اخذ ویزای دبی را انجام دهید.
هدف از ارائه ویزای فریلنسری امارات چیست؟
امارات یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس است که عطش زیادی برای رقابت و پیشرفت دارد. این کشور به خوبی دانسته که فتح قله های اقتصادی جهان تنها به کمک نیروهای خبره و ماهر است که اتفاق می افتد. به همین دلیل با ارائه ویزای فریلنسری سعی در جذب نیروهای متخصص از سراسر جهان دارد. نیروهایی که باعث ایجاد فضای رقابتی در بازار کار می شوند و به نوعی نقش پله های موفقیت را برای امارات بازی می کنند.
استعدادها، سرمایه گذاران، فریلنسرهای نخبه و نیروهای ماهر و متخصص بعد از اخذ ویزای فریلنسری امارات وارد خاک این کشور می شوند و همین موضوع می تواند سرمایه و دانش زیادی را به حوزه های مختلفی چون فناوری، صنعت و اقتصاد تزریق کند. ارائه ویزای فریلنسری امارات در واقع نوعی هوشمندی این کشور برای بهره بردن از منابع انسانی نخبه می باشد. شرایط مطلوب زندگی و امکانات رفاهی عالی در امارات این کشور را به بهشت فریلنسرها تبدیل کرده است. در نتیجه اخذ ویزای امارات را می توان یک بازی دو سر برد برای فریلنسرها و دولت امارات دانست.
شرایط گرفتن ویزای فریلنسری در امارات چیست؟
هر روز که می گذرد افراد بیشتری به این موضوع پی می برند که فریلنسری بهترین شغلی است که می توانند داشته باشند. شما می توانید در هر نقطه از این کره خاکی که هستید فعالیت کاری تان را داشته باشید بدون اینکه به یک مکان خاص محدود شوید. امارات از این فرصت بیشترین بهره را برده و اقدام به ارائه ویزای فریلنسری نموده است. مهمترین شرایط اخذ ویزای فریلنسری امارات را می توان این موارد دانست:
- دارا بودن حداقل 18 سال سن.
- دارا بودن پاسپورت معتبر با حداقل اعتبار شش ماه.
- دارا بودن بیمه معتبر درمانی در امارات.
- داشتن حداقل دو سال تجربه آزادکاری.
- دریافت مجوز فریلنسری از وزارت منابع انسانی امارات.
- دارا بودن حداقل مدرک دیپلم تخصصی یا لیسانس.
- اثبات اینکه در طی دو سال گذشته حداقل درآمد سالانه بالای 360000 درهم را از طریق فریلنسری کسب کرده اید.
- اثبات تمکن مالی طی مدت زمان اقامت در امارات.
همین موارد کافیست تا شما بتوانید موفق به اخذ ویزای فریلنسری امارات شوید. به همین سادگی!
شیوه درخواست ویزا برای فریلنسری در امارات چگونه است؟
اگر یک فریلنسر هستید و میخواهید درخواست ویزای فریلنسری بدهید باید طبق این مراحل پیش بروید:
- در مرحله نخست باید یک حساب کاربری در پرتال رسمی دولت امارات متحده عربی افتتاح کنید تا بتوانید امور مربوط به ویزا و اقامت را پیگیری کنید.
- فرم های آنلاین را به دقت تکمیل کنید و هر نوع مدرکی اعم از پاسپورت، گواهی بیمه درمانی، مدارک مربوط به درآمد و بیزینس پلن خود را ارسال کنید.
- در گام بعدی باید هزینه درخواست شده را پرداخت کنید و منتظر بمانید تا درخواست شما مورد بررسی قرار گیرد.
- در صورت تایید شدن درخواستتان، می توانید با برگه تاییدیه وارد امارات شوید. اما اگر درخواستتان رد شده باشد باید دلیل رد شدن را پیگیری نموده و درخواست را دوباره ثبت کنید.
- بعد از وارد شدن به امارات باید معاینات پزشکی را انجام دهید و مراحل اخذ ویزای اقامتی خود را پیگیری کنید. در این مرحله با در دست داشتن مدارک لازم میتوانید موفق به اخذ ویزای فریلنسری شوید.
شما می توانید از طریق آدرس gofreelance.ae برای ویزای فریلنسری یک ساله، سه ساله و پنج ساله درخواست دهید. داشتن شماره تلفن اماراتی نیز یکی از الزامات اخذ ویزای فریلنسینگ امارات می باشد.
کدام متخصص ها شانس بالاتری برای اخذ ویزای فریلنسری امارات دارند؟
برخی افراد شانس بیشتری برای اخذ ویزای فریلنسری امارات دارند. اما آن ها چه کسانی هستند؟ این افراد در حقیقیت متخصصانی هستند که دارای مهارت بالایی در مشاغل فریلنسری هستند و تجربه کاری بالایی دارند. برنامه نویس ها، گرافیست ها، کارشناسان تولید محتوا، سئو کارها، روزنامه نگارها، مشاوران تبلیغاتی، مشاوران آموزشی، توسعه دهندگان وب، متخصصان هوش مصنوعی، تریدهای فعال در بازار ارز دیجیتال، طراحان وب سایت، مترجم ها، کارشناسان امنیت شبکه، کارشناسان دیجیتال مارکتینگ، توسعه دهندگان نرم افزار، مدیران رسانه های اجتماعی، مشاوران تغذیه و بلاگر ها همگی در این دسته بندی جای می گیرند. کشور امارات از جذب این متخصصین استقبال بسیار خوبی به عمل می آورد. بنابراین اگر در یکی از این مشاغل فعالیت می کنید و درآمد خوبی دارید، ویزای فریلنسینگ امارات در مشت شماست.
افرادی که می توانند همراه فریلنسر مهاجرت کنند
در روند اخذ ویزای فریلنسری، افراد دیگری هم می توانند همراه فریلنسر مهاجرت کنند. این افراد شامل همسر و افراد تحت تکفل فرد می شوند. دختران در صورت مجرد بودن و پسران در صورتی که سن آنها زیر 25 سال باشد می توانند همراه فریلنسر برای اخذ ویزای دبی اقدام کنند. نکته مثبتی که باید در مورد ویزای آزادکاری عنوان کنیم این است که ایرانی ها هم قادر به اخذ این ویزا هستند. هرچند گزینه هایی مانند ثبت شرکت و خرید خانه هنوز هم گزینه های خوبی برای اخذ ویزای امارات توسط ایرانی ها به نظر می رسند.
کدام مناطق در امارات به فریلنسرها ویزا می دهند؟
برخی مناطق خاص در امارات هستند که ویزای فریلنسری می دهند. این مناطق شامل منطقه آزاد ام القوین، منطقه آزاد راس الخیمه، منطقه خلاق فجیره، مدیا سیتی دبی، منطقه استودیو دبی، پارک دانش دبی و منطقه آزاد عجمان می شود. پارک دانش دبی در حوزه آموزش مشغول به فعالیت است و شهر اینترنتی دبی مجوز حرفه های مرتبط با فناوری را صادر می کند.
افرادی که موفق به اخذ ویزای فریلنسری دبی می شوند می توانند برای شرکت های زیادی کار کنند. لازم به ذکر است که ویزای فریلنسری امارات بسیار ارزان است و به همین دلیل از این بابت در مضیقه مالی نخواهید بود. شما می توانید قیمتگذاری عادلانه ای برای خدمات خود ارائه دهید و در بهترین شرایط شروع به رقابت کنید.
گرفتن ویزا توسط فریلنسرها در امارات چه مزایایی دارد؟
اخذ ویزای فریلنسری مزایای بی شماری برای شما خواهد داشت. قبل از هر چیز باید بگوییم که امارات یکی از پیشرفته ترین و ثروتمندترین کشورهای منطقه است و از لحاظ امکانات رفاهی و امنیت در سطح بسیار خوبی قرار دارد. بنابراین شما در کشوری آرام و بی حاشیه با سطح رفاه بالا زندگی خواهید کرد که خود مزیت بزرگی است. از طرفی شما به اسپانسر محلی نیاز ندارید و می توانید به صورت مستقل کار کنید. شما می توانید از خانواده تان نیز حمایت کنید و آن ها را همراه خود به امارات ببرید. در نهایت اینکه شرایط برای رشد و پیشرفت شما در امارات کاملا مهیا است چرا که این کشور بهای زیادی به فریلنسرها می دهد.
محدودیت های ویزای فریلنسری در دبی چیست؟
هر چند که ویزای فریلنسری امارات مزایای خاص خودش را دارد اما با محدودیت هایی نیز همراه است. شما به عنوان یک فریلنسر می توانید خدمات خود را ارائه دهید و مشغول به آزادکاری شوید اما زمانی که درآمد شما از حد مشخصی بیشتر شود و مشمول مالیات گردد، ویزای شما با محدودیت مواجه خواهد شد. از دیگر نکات منفی و محدودیت های ویزای فریلنسینگ امارات این است که فریلنسرها قادر به افتتاح حساب بانکی شرکتی در دبی نمی باشند. زمانی که درآمد شما به عنوان یک فریلنسر مشمول مالیات شود باید اقدام به اخذ مجوز تجارت نمایید.
نکته دیگری که در مورد ویزای فریلنسری وجود دارد این است که شما بعد از اخذ این ویزا دیگر نمی توانید هیچ کارمندی را به استخدام خودتان درآورید. از طرفی امکان کار کردن شما با شرکت های بزرگ سلب می شود چرا که اداره مالیات دولت امارات هرگز برای شما TRN صادر نمی کند.
شما به عنوان یک فریلنسر در امارات نمی توانید در هر کجا که می خواهید اقامت داشته باشید. در واقع محدوده جغرافیایی سکونت شما در امارات یک محدوده تعیین شده است. بنابراین امکان مسافرت های مکرر برای شما وجود ندارد و این موضوع می تواند تا حدی شرایط را برای شما سخت کند.
آیا می توان همزمان با شغل فریلنسری در امارات پروژه های دیگر انجام داد؟
امارات هیچ محدودیتی برای فریلنسرها در زمینه اجرای پروژه های آزادکاری ایجاد نکرده است. تنها محدودیت شما به عنوان فریلنسر در امارات این است که امکان استخدام شدن به عنوان کارمند و استخدام کردن کارمند را ندارید. اما می توانید در کنار شغل فریلنسری که یک شغل تمام وقت است، پروژه های دیگری را نیز پذیرش کنید و به اجرای سایر پروژه های دیگر بپردازید. اینگونه درآمد شما نیز بیشتر خواهد شد. برای قانونی کردن فعالیت فریلنسری در امارات باید حتما مطابق با قوانین این کشور عمل کنید و در صورت نیاز مجوزهای لازم را از ادارات مربوطه دریافت کنید.
هزینه دریافت مجوز آزادکاری در امارات چقدر است؟
افرادی که قصد اخذ ویزای فریلنسری امارات را دارند قبل از هر چیز در مورد هزینه اخذ مجوز فریلنسری در این کشور سوال می کنند. طبق گفته های اداره توسعه دبی، هزینه ای که فریلنسرها به طور متوسط برای اخذ مجوز پرداخت می کنند چیزی در حدود 7500 درهم می باشد. دقت داشته باشید که این هزینه بدون احتساب هزینه ویزا است. به طور کلی هزینه اخذ مجوز برای فریلنسرها با توجه به حوزه کاری آن ها متفاوت می باشد.
کلام پایانی
امارات متحده عربی برای حمایت از کارآفرینان و فریلنسرها اقدام به ارائه ویزای فریلنسری نموده است. این یک روش هوشمندانه برای کمک به اقتصاد این کشور است. فریلنسرهای حرفه ای و خبره از سراسر جهان می توانند برای اخذ ویزای امارات اقدام کنند. به طورکلی فریلنسری دارای انعطاف پذیری بالاتری در مقایسه با مشاغل سنتی می باشد و به همین دلیل بازار آن امروزه روز بسیار پر رونق شده است. فریلنسر هایی که می خواهند در امارات کار کنند باید طبق شرایط و قوانین این کشور کار کنند و مجوزهای لازم را داشته باشند.
پرطرفدارترین حوزه های کاری برای فریلنسری در امارات شامل حسابداری و حسابرسی، تولید محتوا، کارگردانی، آهنگسازی، مشاوره برند، طراحی وب، فناوری اطلاعات، فشن، برنامه نویسی، معماری و توسعه نرم افزار، تحلیل داده، تحلیل بازار، طراحی پارچه، برنامه ریزی عروسی، روزنامه نگاری، طراحی گرافیک، نویسندگی، مشاوره آموزشی، تحقیقات و پژوهش، مشاوره آموزش الکترونیکی و طراحی لباس می شود. همانطور که می بینید این حوزه های کاری بسیار گسترده هستند و شانس بالایی برای اخذ ویزای آزادکاری توسط تمام فریلنسرها وجود دارد.
برای مطالعه مطالب بیشتر با ایران فریلنس همراه باشید.
دیدگاهتان را بنویسید