برنامه نویسی آنگولار را چگونه شروع کنیم ؟
فریم ورک برنامه نویسی آنگولار، یکی از شناخته شده ترین و محبوب ترین فریم ورک های برنامه نویسی جاوا اسکریپت به حساب می آید. این فریم ورک بر اساس جاوا اسکریپت طراحی شده و کار با آن نیازمند داشتن دانش اولیه در مورد این زبان برنامه نویسی می باشد. به خاطر داشته باشید که آنگولار به علت داشتن یک سری ویژگی های خاص و کلیدی، طرفداران زیادی را نیز به خود جذب کرده است. لازم به ذکر است که این فریم ورک می تواند در پروژه های متنوعی مورد استفاده قرار گیرد. امروز ما قصد داریم تا در مورد نحوه شروع یادگیری و کار با فریم ورک برنامه نویسی آنگولار با شما صحبت کنیم. پس در صورتی که شما هم به جاوا اسکریپت علاقه مند هستید، ادامه مقاله امروز ما را از دست ندهید.
فریم ورک برنامه نویسی آنگولار چیست؟
قبل از هر چیز، بیایید تا به چیستی فریم ورک برنامه نویسی آنگولار نگاهی بیندازیم. به صورت کلی، آنگولار یکی از کاربردی ترین و شناخته شده ترین فریم ورک های برنامه نویسی در دنیای جاوا اسکریپت به حساب می آید. آنگولار در زبان فارسی به معنای زاویه دار می باشد. این فریم ورک به گونه ای طراحی شده است که شما می توانید آن را در جهت طراحی صفحات پویای وب مورد استفاده قرار دهید. به خاطر داشته باشید که این فریم ورک متن باز یا اپن سورس، بر اساس جاوا اسکریپت طراحی شده است. همین مسئله هم باعث شده تا قدرت جاوا اسکریپت در رگ های این فریم ورک هم جریان داشته باشد. به صورت کلی، شما می توانید از آنگولار در جهت گسترش اچ تی ام ال استفاده کنید. قابلیت استفاده از دستور زبانی اچ تی ام ال باعث شده تا کار با این فریم ورک نسبتا ساده و سر راست شود.
البته که برنامه نویسی آنگولار فقط مزیت ندارد. این روش برنامه نویسی یک سری معایب خاص را در خود جای داده است. به صورت کلی، هدف اصلی تیم توسعه دهنده این فریم ورک، طراحی سیستمی بود که با استفاده از آن خیلی راحت تر بتوان نسبت به طراحی صفحات پویای وب اقدام کرد. این فریم ورک به گونه ای طراحی شده که شما با خیال راحت می توانید آن را در جهت بهبود وضعیت پروژه های خود به کار گیرید. البته که آنگولار یا آنگولار از همه نسخه های اچ تی ام ال پشتیبانی خواهد کرد. یعنی از این نظر، هیچ مشکلی در جلوی پای شما قرار نگرفته است. در صورتی که شما هم به دنیای طراحی وب علاقه مند هستید، می توانید نسبت به کار با آنگولار اقدام نمایید ولی، به خاطر داشته باشید که روند کار با آنگولار ساده نبوده و به ابزار های زیادی نیاز دارد.
مهم ترین کاربرد های فریم ورک برنامه نویسی آنگولار
شاید برای شما هم سوال پیش بیاید که مهم ترین مزایای برنامه نویسی آنگولار کدام اند؟ اصلا ما چرا باید این فریم ورک برنامه نویسی را مورد استفاده قرار دهیم؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که آنگولار یک سری ویژگی های خاص و کلیدی را در خود جای داده است. اولین ویژگی این فریم ورک مربوط به پشتیبانی می باشد. شرکت گوگل یکی از حامیان اصلی آنگولار به حساب آمده و همواره از پروژه هایی که بر پایه Angular طراحی شده اند، پشتیبانی خواهد کرد. دیگر مزیت این روش برنامه نویسی مربوط به همخوانی است. آنگولار با زبان تایپ اسکریپت همخوانی زیادی خواهد داشت. همین مسئله هم باعث شده تا استفاده از آن در پروژه های مختلف، اهمیت زیادی پیدا نماید. در ضمن، به خاطر داشته باشید که این زبان می تواند نسخه جدید تر و بهتر جاوا اسکریپت به حساب بیاید.
فریم ورک برنامه نویسی آنگولار از یک سری سیستم های خاص در جهت بهبود وضعیت پروژه های خود استفاده می کند. این سیستم ها می توانند برای تعریف و تغییر رابط کاربری یک برنامه مورد استفاده قرار گیرند. البته که این مورد فقط توسط برنامه نویس های پر سابقه و حرفه ای مورد استفاده قرار خواهد گرفت. دیگر مزیت استفاده از برنامه نویسی آنگولار مربوط به POJO می باشد. آنگولار به گونه ای طراحی شده است که با استفاده از آن شما دیگر نیازی به توابع Getter و Setter نخواهید داشت.
البته که این مزیت همیشه مربوط به خود آنگولار نمی باشد. چرا که فریم ورک های دیگری هم وجود دارند که نیازی به استفاده از این دو تابع نخواهند داشت. در نهایت، ساختار این فریم ورک به صورت ماژولار بوده و تست آن هم به شدت راحت است. یعنی برای تست کردن قسمت های مختلف پروژه با استفاده از آنگولار، شما با چالش یا پیچیدگی خاصی مواجه نخواهید شد. همین مسئله هم باعث شده تا استفاده از این فریم ورک اهمیت زیادی پیدا نماید.
معایب آنگولار
جدا از همه مزایای این فریم ورک، برنامه نویسی آنگولار یک سری معایب خاص را نیز در خود جای داده اند. داشتن معایب متنوع باعث می شود تا خیلی از افراد نسبت به فعالیت در این شاخه برنامه نویسی کمی دلسرد شوند ولی، به صورت کلی مزایای آن خیلی بیشتر از معایبش خواهند بود. اولین عیب استفاده از آنگولار، به سئو سایت باز می گردد. برای سئو کردن یک سایت در بهترین حالت ممکن، شما باید قابلیت دسترسی به اجزای مختلف سایت را در اختیار ربات های کراولر گوگل قرار دهید. بی شک عدم دسترسی به ربات ها، می تواند مشکلات زیادی را ایجاد نماید. آنگولار به راحتی با ربات های کراولر گوگل کنار نمی آید. همین مسئله هم باعث شده تا استفاده از برنامه نویسی Angular در جهت طراحی صفحات سایت کمی مشکل ساز شود. شما باید تغییرات زیادی را بر روی این فریم ورک در جهت بهبود وضعیت آن اقدام نمایید.
دیگر عیب برنامه نویسی آنگولار مربوط به یادگیری است. آنگولار یکی از سخت ترین فریم ورک های جاوا اسکریپت به حساب می آید. افرادی که به دنبال کار با آنگولار هستند، باید سابقه خوبی در زمینه برنامه نویسی و اجرای پروژه های مختلف داشته باشند تا در این زمینه با مشکلی مواجه نشوند. بی شک برنامه نویسی آنگولار می تواند برای افراد تازه وارد به مسئله ای پیچیده تبدیل شود. برای یادگیری Angular شما باید درک وسیع و گسترده ای از شبکه ماژول ها، زبان های برنامه نویسی، مباحث OOP و ویژگی های سفارش سازی یک فریم ورک داشته باشید. در صورتی که همچنان به درک درستی از این موارد نرسیده اید، بهتر است که به سراغ آنگولار نروید.
نکات مهم در جهت شروع یادگیری برنامه نویسی آنگولار
حال که مباحث مقدماتی را پشت سر گذاشتیم، بیایید تا به سراغ روند یاد گیری و آموزش برنامه نویسی آنگولار برویم. همانطور که گفته شد، بر اساس مهارت های کلی و ویژگی های ذهنی شما، روند یادگیری و کار با آنگولار می تواند آسان یا به شدت پیچیده باشد. در صورتی که شما تجربه زیادی با جاوا اسکریپت ندارید، بهتر است که به دنبال استفاده از آنگولار نیز نباشید. ولی، در صورتی که شما تجربه کافی با جاوا اسکریپت و سایر مهارت های مورد نیاز به دست آورده اید، با خیال راحت می توانید این فریم ورک را مورد استفاده قرار دهید. جدا از این مسئله، برای شروع یادگیری آنگولار در ابتدا شما باید با مهارت های اولیه آشنا شوید.
پیش نیاز های شروع برنامه نویسی آنگولار از جمله موارد مهمی هستند که توجه به آنها باعث می شود تا روند یادگیری شما ساده تر شود. آنگولار برای افراد تازه وارد طراحی نشده است. ولی داکیومنت خوبی داشته و تازه واردان به دنیای جاوا اسکریپت با مطالعه آن به راحتی می توانند نسبت به راه اندازی پروژه های مختلف اقدام نمایند. در نهایت، برای دریافت بیشترین بازدهی ممکن از یک دوره آموزشی و طی کردن روند آموزش، بهتر است که شما هم به دنبال تمرین باشید.
هرچه میزان تمرین های شما بیشتر شود، روند یادگیری بهتر شده و شما خیلی سریع تر بر روی مباحث آنگولار تسلط پیدا خواهید کرد. در ضمن، بهتر است که این مسئله را نیز مد نظر خود قرار دهید که آنگولار می تواند ارتقا پیدا نماید. نسخه های جدید تر آن می توانند قواعد قبلی را نقض کنند. در نتیجه، بهتر است که هر چند وقت یک بار اخبار آنگولار را دنبال کنید و مباحث آموزشی جدید تر را مد نظر خود قرار دهید.
پیش نیاز های شروع برنامه نویسی آنگولار
البته که برای شروع یادگیری برنامه نویسی آنگولار، شما به یک سری موارد مقدماتی نیاز خواهید داشت. اولین موردی که شما باید به آن توجه داشته باشید یادگیری HTML و CSS می باشد. فرقی ندارد که شما به دنبال استفاده از چه تکنولوژی تحت شبکه ای هستید، در هر صورت مهم ترین و اصلی ترین تکنولوژی به کار رفته در جهت طراحی سایت یا مدیریت سایت، به اچ تی ام ال و سی اس اس نیاز خواهد داشت. در صورتی که شما با این دو زبان علامت گذاری آشنایی نداشته باشید، در روند یادگیری آنگولار هم با مشکلات جدی مواجه خواهید شد. جدا از این مسئله، شما باید جاوا اسکریپت را به خوبی یاد بگیرید. خیلی از افراد بدون یادگیری جاوا اسکریپت نسبت به یادگیری آنگولار اقدام می نماید.
این مسئله یک امر غیر ممکن به حساب می آید. شاید در ابتدا شما به خوبی متوجه دستورات و روند تغییرات آنگولار شوید ولی، مطمئنا در نهایت با مشکلات جدی مواجه خواهید شد. چرا که آنگولار به شدت پیچیده بوده و در صورتی که شما اطلاعات کافی در مورد جاوا اسکریپت نداشته باشید، با مشکلات جدی مواجه می شوید.
آشنایی با الگوریتم های برنامه نویسی و الگوریتم های پایه ای نیز به شما کمک می کند تا خیلی راحت تر نسبت به کار با آنگولار اقدام نمایید. بالاخره آنگولار یک فریم ورک شی گرا به حساب می آید. به کار رفتن مباحث OOP در این فریم ورک باعث شده تا یادگیری آن کمی دشوار تر شود. ولی، شما باید این مسئله را نیز مد نظر خود قرار دهید که نگارش کد های بهینه با استفاده از Angular یک مسئله نسبتا راحت به حساب می آید. پس، اگر شما هم قصد ورود به دنیای طراحی وب سایت را دارید، با خیال راحت می توانید از آنگولار استفاده کنید.
بهترین دوره برنامه نویسی آنگولار کدام است؟
در نهایت، برای شروع آنگولار شما باید از بهترین و قوی ترین دوره های آموزشی طراحی شده در این زمینه استفاده کنید. با استفاده از بهترین دوره های طراحی شده در این زمینه، شما به راحتی و بدون هیچ مشکل خاصی می توانید نسبت به طی کردن روند برنامه نویسی اقدام نمایید. به خاطر داشته باشید که برنامه نویسی آنگولار، پیچیده است. تا به این نقطه ما چند بار بر روی این مسئله تاکید داشته ایم چرا که پیچیدگی آنگولار یک مسئله مهم به حساب می آید. شرکت در بهترین و قوی ترین دوره های آموزشی طراحی شده در این زمینه به شما کمک می کند تا به راحتی و بدون هیچ مشکل خاصی نسبت به بهبود وضعیت فعالیت های خود اقدام نمایید.
البته که شناسایی بهترین دوره های طراحی شده در زمینه آموزش برنامه نویسی آنگولار یک مسئله دشوار به حساب می آید. در جهت شناسایی بهترین و قوی ترین دوره های طراحی شده در این زمینه، شما باید به تجربه مدرس و وضعیت تدریس آن دقت کنید. هرچه مدرس مورد نظر شما وضعیت بهتری داشته باشد، مجموعه آموزشی هم وضعیت بهتری را به خود می گیرد. به خاطر داشته باشید که یاد گیری فریم ورک برنامه نویسی آنگولار بدون تمرین امکان پذیر نیست. پس، در جهت دریافت بیشترین بازدهی ممکن، شما حتما باید به دنبال بهترین دوره های موجود در این زمینه باشید.
کلام آخر
همانطور که در مقاله امروز ما مشاهده کردید، دوره برنامه نویسی آنگولار، یک دوره مهم و پر اهمیت به حساب می آید که به علت داشتن اهمیت زیاد، امروزه محبوبیت زیادی هم به دست آورده است. به صورت کلی در جهت یادگیری کامل آنگولار، شما همواره باید به دنبال استفاده از خدمات بهترین تیم های فعال در این زمینه باشید. شما باید به خوبی با پیش نیاز های این فریم ورک همچون جاوا اسکریپت، اچ تی ام ال و سی اس اس آشنایی داشته باشید. با این فرآیند، شما به راحتی و بدون هیچ مشکل خاصی می توانید نسبت به بهبود وضعیت پروژه های خود اقدام کنید. در نهایت، اگر شما هم به دنبال یادگیری کامل برنامه نویسی آنگولار هستید، بهتر است که سوابق مدرسین فعال در این زمینه را مشاهده نمایید و سپس نسبت به شرکت در دوره های آموزشی اقدام نمایید.
برای مطالعه مطالب بیشتر با ایران فریلنس همراه باشید.
دیدگاهتان را بنویسید